Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation) (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, SC Optipar Import Export SRL are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Site-ul "www.optipar.ro" este operat de SC Optipar Import Export SRL cu sediul in Cluj Napoca înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J12/1416/1994.

SC Optipar Import Export SRL este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteti.

De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu următoarele scopuri:

Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor și serviciilor dorite;

Pentru evaluarea produselor și serviciilor pe care vi le furnizam;

Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului în calitate de utilizator înregistrat;

Pentru administrarea site-ului;

Pentru analiza și îmbunătățirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicității pe care o desfășurăm;

Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promoții;

Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);

Pentru a va transmite oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea SC Optipar Import Export SRL în cazul în care v-ați exprimat acordul în acest sens.

Ce vom face cu datele

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societății. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei.

Putem a furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflăm în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora și numai în scopurile menționate în acest document. Informațiile solicitate în cazul plăților online intra sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar SC Optipar Import Export SRL nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Vom dezvalui informatii dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar să dezvăluim informațiile dvs. pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credința, ca avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea.

Cât timp pastram datele

Vom stoca informațiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Dacă nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a vă putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitări trimise către SC Optipar Import Export SRL prin email la adresa contact@optipar.ro sau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteți solicita anularea contului de utilizator și ștergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le deținem în scop de marketing le vom păstra până în momentul în care ne anuntati ca nu mai doriți sa primiți aceste informări.

Care sunt drepturile dvs.

În cazul în care considerați ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le deținem sunt incorecte sau incomplete, aveți posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau ștergerea acestor informații. Ne puteți contacta în acest sens prin email la adresa contact@optipar.ro.