Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate se face prin curierat rapid. Taxele de livrare sunt calculate în timpul procesului de comandă și sunt suportate de către client.

SC Optipar Import Export SRL își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de livrarea lor prin contactarea clienților.

Plata produselor

Plata produselor se poate face ramburs sau online cu card bancar prin procesatorul de plăți euPlatesc.ro.

Detalii despre plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!